En lyckad överraskningsfest med god mat

Hej alla fantastiska läsare och välkomna tillbaka till min blogg ännu en gång! Detta inlägg riktar jag idag till mina läsare som befinner er i Säve eller Göteborg med omnejd. Ni är många som tycker om inlägg där jag ger er tips och idag ska jag faktiskt tipsa om Matinspiration, Rebecca Stjernedal, ett matställe i Säve, som dessutom erbjuder Catering. Jag har flera gånger varit på fester och tillställningar på Matinspiration, Rebecca Stjernedal och dessutom även tillsammans med företaget anordnat egna tillställningar. Företaget erbjuder mat som bland annat smörgåstårtor, räksmörgåsar, frallor och andra typiska maträtter som passar att servera på tillställningar i alla dess slag. Jag vet att det är många som tycker det är svårt att hitta ställen och lokaler att hålla olika former av tillställningar, och jag själv har tidigare tyckt att det är väldigt ont om sådana här företag i och runt Säve. Därför vill jag nu tipsa er läsare om Matinspiration, Rebecca Stjernedal, då jag själv endast har haft bra upplevelser där och då jag vet att det är många vänner till mig som även de är väldigt nöjda med både servicen, lokalen och maten hos Matinspiration, Rebecca Stjernedal.

Jag själv hittade detta ställe när jag och min sambo letade efter en lokal att anorna en överraskningsfest för min svärmor. Därefter har vi tipsat vidare om detta fantastiska företag till vänner och familj och har då ni är många som tycker det är roligt när jag ger er tips här på bloggen, vill jag även rekommendera Matinspiration, Rebecca Stjernedal till er bloggläsare. Ett plus i kanten till Matinspiration, Rebecca Stjernedal är det faktum att de även erbjuder hemkörning av mat till kunder som bor i Kungälv, Mölndal, Mölnlycke och övriga Göteborg. Hoppas att ni som själva letat runt efter lokal att anordna en tillställning eller bara vill hitta ett bra ställa att äta god mat på, är nöjda med dagens inlägg, så hörs vi i nästa!