Catering i Stockholmsområdet

Hej fina läsare! Är det något som jag skrivit mycket om på bloggen är det ju min kärlek till golf. När jag spelar golf ute i Täby blir det alltid en lunch på Holmbergs Restaurang & Catering AB. Jag har ätit där i många år och jag och min sambo tröttnar aldrig på deras mat. Vad jag dock inte visste förrän nu i år att de även har Catering. Vi fick faktiskt reda på detta från personalen i somras när vi var där och spelade en runda golf och bestämde oss faktiskt ganska direkt för att hålla i en av mina närmsta vänners födelsedagsfirande där, då vi letat efter ett ställe att överraska henne på.

Kan inget annat än att tipsa er om detta ställe om ni söker en festlokal med Catering. Vi fick själv komma med önskemål när det gäller menyn, därefter fick vi en meny ihopsatt utifrån våra önskemål. Personalen var underbar och deras kundservice var fantastisk. Då lokalen är stor och rymlig och då det finns plats för 90 sittande gäster och 150 gäster vid mingelevent, är det inga problem att ha stora event och fester på Holmbergs Restaurang & Catering AB. Det blev med andra ord en väldigt lyckad kväll och det är många av mina vänner som själva börjat planera att ha egna fester och tillställningar på samma ställe, då alla var väldigt nöjda med upplevelsen. Jag har själv alltid haft problem att hitta festlokaler till olika tillställningar och jag vet att det är många som tycker det är svårt att hitta bra festlokaler just i Stockholm att hyra, därför vill jag verkligen tipsa mina läsare som bor i Stockholmsområdet om Holmbergs Restaurang & Catering AB, då det inte bara är en bra festlokal, utan även en väldigt bra Catering. Hoppas ni får en fin vecka så hörs vi snart igen!